Ons verhaal
Lunch
Diner
Contact
Vacatures
Nieuwsbrief
NIEUWSBRIEF
Dinerkaart vanaf 17:00 uur
Diner
nozems menu
Laat u verRassen door onze chefs
3-GANGEN MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
42.5
4-GANGEN MENU
voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
49.5
kaas i.p.v. dessert
+ 5
Bijpassend wijnarrangement?
Vraag het onze Nozems!
starters
OESTERS
per stuk | met wisselende garnituur
3.8
sardine
125 gram | pikant | in blik
4.5
GEMARINEERDE OLIJVEN
peterselie | knoflook | tomaat
5.5
LANGE JAAP
desembrood | gezouten roomboter
7
LANGE JAAP DELUXE
desembrood | gezouten roomboter | aïoli | gedroogde vleeswaar | gemarineerde olijven
12
soups
POMPOEN (V)
gele curry | kokos | bosui
7.5
gerookte paling & aardappel
bietenscheut | kaantjes | prei olie
8.5
voorgerechten
BBQ ROde kool (V)
specerijen lak | hazelnoot | crème van Ras el Hanout | Bleu d'Alkmaar | granny smith
12
CARPACCIO
van gemarineerd rundvlees | oude kaas van Tesselaar | zoetzure groenten | pinda | crème van eekhoorntjesbrood | croutons
13
BUIKSPEK
zoetzure pompoen | hazelnoot | luchtige vadouvan crème | tahoon cress
13
zalm
licht geschroeid | ingelegde courgette | zoetzure peper | crème van Padron peper | kroepoek
13.5
GAMBAS AL AJILLO
knoflook | rode peper | bosui | peterselie | olijfolie | desembrood
13
king boleet (V)
miso | aardpeer | macadamia | krokante enoki | crème van eekhoorntjesbrood
12
hoofdgerechten
vegetarisch (V)
Maandelijks wisselend gerecht van producten uit het seizoen.
22.5
MAÏSKIP
filet en dij | chorizo | zuurkool | krokante aardappel | appel | jus met beurre noisette
23.5
kabeljauw
Agnolotti | pompoen | saus van strandkrab | krokante enoki
24.5
runderSTEAK
Flat Iron | knolselderij | aardappel pavé | jus van cepes | crème van kerrie | boekweit
24
zeebaarsfilet
gamba’s | risotto | bospeen | zoetzure venkel | saus van langoustine
23.5
VEGANSATé (V+)
knolselderij | pindasaus | seroendeng |
kimchi van spitskool | krokante nori | friet
19.5
HAMBURGER
Texels rundvlees | desembol | kropsla |
kimchi | tomaat | bacon | kaas | Padron peper | barbecuesaus | friet
19
salads
ZALM
warm gerookt van de Vishal | red meat radijs | crème van Padron peper | zoetzure venkel | furikake
16
CARPACCIO
van gemarineerd rundvlees | oude kaas van Tesselaar | zoetzure groenten | pinda | crème van eekhoorntjesbrood | croutons
16
egmondse geitenkaas (V)
zoetzure pompoen | hazelnoot | granny smith | Ras el Hanout | tahoon cress
16
sides
VERSE FRIET
(eerste frietje van het huis!)
4
SALADE
zoetzure groenten | croutons
4
desserts
CHEESECAKE
van witte chocolade en limoen | sorbet van grapefruit | gel van citroen | gebrande witte chocolade
9.5
DEATH BY CHOCOLATE
brownie | chocolademousse | bros | merengue | sorbet van pure chocolade | gel van passievrucht | chocoladesaus
9.5
peer
gepocheerd | sinaasappel sabayon | roomijs van boerenjongens | krokant van brick
9.5
zoete nozems
proeverij van verschillende zoete items
13
KAASPLATEAU
5 soorten kaas van Bourgondisch Lifestyle | bananenbrood | vruchtencompote
14.5
AFFOGATO
dubbele espresso | vanille-ijs
6.5
bonbons
6 soorten van Pasamore
7
Al onze ijssoorten zijn huisgemaakt!
Heeft u een allergie? Geef het aan bij onze Nozems.
KIDS
ZEEBAARS
salade | frietjes | ketchup
9.5
BIEFSTUKJE
salade | frietjes | ketchup
9.5
FRIKANDEL
salade | frietjes | ketchup
8
CHICKENWING
salade | frietjes | ketchup
8
CHOCO LOCO
brownie | chocolade-ijs | choco crumble | slagroom
6.5
Onze website gebruikt verschillende cookies. Deze cookies voor de statistieken en gebruiksanalyse zorgen voor een zo goed en snel mogelijk werkende website.
Niet akkoord
Akkoord