NIEUWSBRIEF
Dinerkaart vanaf 17:00 uur
Diner
nozems menu
Laat u verRassen door onze chefs
3-GANGEN MENU 
voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
 47.5
4-GANGEN MENU
voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
 54.5
kaas i.p.v. dessert
 + 5
Bijpassend wijnarrangement?
‌Vraag het onze Nozems!


starters
OESTERS
per stuk | met wisselende garnituur
 3.9
sardine
125 gram | pikant | in blik
 4.5
GEMARINEERDE OLIJVEN
peterselie | knoflook | tomaat
 5.5
LANGE JAAP
desembrood | gezouten roomboter
 7
LANGE JAAP DELUXE
desembrood | gezouten roomboter | aïoli | gedroogde vleeswaar | gemarineerde olijven
 13
soups
RODE LINZEN (V)
kokos | masala | lente-ui
 7.5
bisque
van Hollandse garnaal | knolselderij | olie van maggieplant
 9.5
voorgerechten
Biet (V)
geroosterd | lak van vlierbes | krokant van shisoblad | ingelegde koolrabi | crème van fenegriek
 12.5
CARPACCIO
van gemarineerd rundvlees | oude kaas van Boerderij Tesselaar | zoetzure groenten | pesto van basilicum | cashewnoot | croutons
 13.5
BUIKSPEK
van biologisch varken | zoetzure rode kool | crème van fenegriek | hazelnoot
 13.5
zalm
geschroeid | bloemkool | luchtige kerrie crème | furikake
 14
GAMBAS AL AJILLO
knoflook | rode peper | bosui | peterselie | olijfolie | desembrood
 13.5
kingboleet (V)
brioche | crème van zwarte knoflook | sjalot compote | krokante zuurkool
 13
hoofdgerechten
vegetarisch (V)
wisselend gerecht van producten uit het seizoen.
22.5
eendenborst
filet en bout | pastinaak | Alkmaars gort | crème van kerrie | gepofte boekweit | jus van jeneverbes
24.5
kabeljauw
witte kool | gekonfijte aardappel | gerookte beurre blanc | koolrabi
 24.5
runderSTEAK
Flat Iron | knolselderij | aardappelpavé | crème van kerrie | jus van cepes
 24.5
zeebaarsfilet
gamba's | risotto | tomaat | venkel | saus van langoustine
 24
VEGANSATé (V+)
knolselderij | pindasaus | seroendeng |
kimchi van spitskool | krokante nori | friet
 19.5
HAMBURGER
Texels rundvlees | desembol | kropsla |
kimchi | tomaat | bacon | kaas | Padron peper | barbecuesaus | friet
 19
salads
ZALM
warm gerookt van 'De Vishal' | zoetzure rode kool | crème van kerrie | furikake
17.5
CARPACCIO
van gemarineerd rundvlees | oude kaas van 'Boerderij Tesselaar' | zoetzure groenten | pesto van basilicum | cashewnoot | croutons
 17.5
geitenkaas (V)
biet | baba ganoush | crème van fenegriek | walnoot
 17.5
sides
VERSE FRIET
‌(eerste frietje van het huis!)
4
SALADE
zoetzure groenten | croutons
 4
desserts
CHEESECAKE
van witte chocolade en limoen | vijgensorbet | gel van sinaasappel | gebrande witte chocolade
10.5
DEATH BY CHOCOLATE
brownie | chocolademousse | bros | merengue | sorbet van pure chocolade | gel van passievrucht | chocoladesaus
 10.5
APPEL
gepocheerd | crème patisserie | roomijs van gezouten caramel | amandelkletskop
 10.5
zoete nozems
proeverij van verschillende zoete items
 13
KAASPLATEAU
5 soorten kaas van Bourgondisch Lifestyle | bananenbrood | vruchtencompote
 14.5
AFFOGATO
dubbele espresso | vanille-ijs
 7.5
ADVOCAAT
huisgemaakt | slagroom
 6.5
bol ijs
huisgemaakt | verschillende smaken naar keuze
 2.5
bonbons
6 soorten van Pasamore
 7
Al onze ijssoorten zijn huisgemaakt!
Heeft u een allergie? Geef het aan bij onze Nozems.
KIDS
ZEEBAARS
salade | frietjes | ketchup
9.5
BIEFSTUKJE
salade | frietjes | ketchup
 9.5
CHICKENWING
salade | frietjes | ketchup
 8
FRIKANDEL
salade | frietjes | ketchup
 8
CHOCO LOCO
brownie | vanille-ijs | choco crumble | slagroom
 6.5