Werken bij nozems
Dinerkaart vanaf 17:00 uur
Diner
nozems menu
Laat u verRassen door onze chefs
3-GANGEN MENU 
voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
 42.5
4-GANGEN MENU
voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
 49.5
kaas i.p.v. dessert
 + 5
starters
OESTERS
met wisselende garnituur
 3.8
sardine
125 gram | pikant | in blik
 4.5
GEMARINEERDE OLIJVEN
peterselie | knoflook | tomaat
 5.5
LANGE JAAP
desembrood met olijf | gezouten roomboter
 7
LANGE JAAP DELUXE
desembrood met olijf | gezouten roomboter | aïoli | gedroogde vleeswaar | gemarineerde olijven
 12
soups
bospeen (V)
gergele curry | kokos | bosui
 7.5
bisque
van Hollandse garnalen | venkel | rouille
 9.5
voorgerechten
koolrabi (V)
gepoft | venkel | soja kaviaar | zilte groenten | crème van ponzu | bleekselderijsap
 11
BUIKSPEK
specerijenlak | geroosterde bloemkool | radijs | piccalilly crème | aardappelchips
 13
GAMBAS AL AJILLO
knoflook | rode peper | lente-ui | peterselie | olijfolie | desembrood
 13
zalm
licht geschroeid | rettich | soja parels | gepofte rijst | crème van ponzu
 13.5
groene asperge (V)
gegrild | olijf | kriel | burrata | luchtige paprika saus | amandel | chili-olie
 12
CARPACCIO
van gemarineerd rundvlees | oude kaas van Tesselaar | zoetzure groenten | pinda | crème van prei | croutons
 13
hoofdgerechten
vegetarisch (V)
Maandelijks wisselend gerecht van producten uit het seizoen.
22.5
MAÏSKIP
filet en dij | gefrituurde rijst | spitskool | furikake | crème van mierikswortel | jus van kimchi
23
scholfilet
mossels |prei | citroen krieltjes | saus van mossel en vadouvan | crème van Sobrasada Iberico
 24.5
runderSTEAK
Flat Iron | gepofte wortel | aardappel pavé | boekweit | crème van kerrie | jus met sambai-azijn
 23.5
zeebaarsfilet
gamba’s | risotto | venkel | saus van langoustine | tomaat
 23.5
VEGANSATé (V+)
knolselderij | pindasaus | seroendeng |
kimchi van spitskool | krokante nori | friet
 19.5
HAMBURGER
Texels rundvlees | desembol | kropsla |
kimchi | tomaat | bacon | kaas | krokante uienringen | barbecuesaus | friet
 19
salads
ZALM
koud gerookt | red meat radijs | crème | van kerrie | furikake
16
CARPACCIO
van gemarineerd rundvlees | oude kaas van Tesselaar | zoetzure groenten | pinda | crème prei | croutons
 16
burrata (V)
groene asperge | olijf | chili-olie | crème van gerookte paprika | amandel
 16
sides
VERSE FRIET
met mayonaise
‌(eerste frietje van het huis!)
4
SALADE
zoetzure groenten | croutons
 4
desserts
CHEESECAKE
van witte chocolade en limoen | aardbeisorbet | gel van citroen | gebrande witte chocolade
9.5
DEATH BY CHOCOLATE
brownie | chocolademousse | bros | merengue | sorbet van pure chocolade | duindoorn | chocoladesaus
 9.5
tartalette
van pruimen | gele room | vanille-ijs | gel van vlierbes
 9.5
zoete nozems
proeverij van verschillende zoete items
 13
KAASPLATEAU
5 soorten kaas van Bourgondisch Lifestyle | kletzenbrood | vruchtencompote
 14.5
AFFOGATO
dubbele espresso | vanille-ijs
 6.5
bonbons
6 soorten van Pasamore
 7
Al onze ijssoorten zijn huisgemaakt!
Heeft u een allergie? Geef het aan bij onze Nozems.